Prosciutto sárgadinnyével

Prosciutto con melone, Sonka sárgadinnyével

Elkészítési idő: 10 perc Munkaidő: 10 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Prosciutto sárgadinnyével
Eszközök: kés, keverőtál
Adag: 6 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
12 szelet vékonyra szeletelt prosciutto

Elkészítés:

1. A dinnyét (mézdinnye, kantalup dinnye) hosszában félbevágjuk, magját kikanalazzuk és körülbelül 2,5 cm vastag cikkekbe szeljük.

2. Mindegyik szeletről levágjuk a héját, de a szeleteket visszaállítjuk a héjukra.

3. Tálaláskor a dinnyét lapos tálra tesszük és a sonkát elrendezzük a tetején.

Friss és semleges, száraz, üde, fiatalon fogyasztandó fehérbor illik hozzá.
Prosciutto sárgadinnyével
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 2395 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Mediterrán konyha Mediterrán konyha
(Kossuth Kiadó, 2006)

Könyvünk eredeti mediterrán ételek leírását kínálja, melyek segítségével ön is családja asztalára varázsolhatja a világ egyik legkedveltebb - és egyben az egyik legegészségesebb - konyhájának ínycsiklandó ízeit és... bővebben...
Prosciutto sárgadinnyével
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Mediterrán konyha Mediterrán konyha
(Kossuth Kiadó, 2006)

Könyvünk eredeti mediterrán ételek leírását kínálja, melyek segítségével ön is családja asztalára varázsolhatja a világ egyik legkedveltebb - és egyben az egyik legegészségesebb - konyhájának ínycsiklandó ízeit és... bővebben...
van itthon