Licsisörbet

Elkészítési idő: több mint 2 óra Munkaidő: 20 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Licsisörbet
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
45 dkg friss, hámozott licsi
vagy
40 dkg konzerv licsi
2 evőkanál porcukor
A díszítéshez:
1 db karikára vágott citrom

Elkészítés:

1. A licsit a cukorral együtt aprítóba vagy konyhai robotgépbe tesszük, és pürésítjük.

2. Szitán átnyomjuk a licsipürét, hogy ne maradjanak benne szilárd darabok, mélyhűtőben is használható dobozba öntjük, és 180 percen át fagyasztjuk.

3. A fagyos licsipürét aprítóba vagy konyhai robotgépbe tesszük, és kásássá keverjük. A motort járatva hozzáadjuk a tojásfehérjét. Majd visszaöntjük a dobozba, és további 8 órán át vagy egy éjszakán át fagyasztjuk. Tálalás előtt citromkarikákkal díszítjük.

Licsisörbet
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1965 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Sushi Sushi
(Vince Kiadó, 2011)

A sushi jóval több nyers halnál és rizsnél. A japán konyha eme elegáns és stílusos ága végtelenül változatos és sokoldalú: a sushi készülhet főtt hallal, hússal, tojással, sajttal és szinte bármilyen zöldséggel. Amíg a... bővebben...
Licsisörbet
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Sushi Sushi
(Vince Kiadó, 2011)

A sushi jóval több nyers halnál és rizsnél. A japán konyha eme elegáns és stílusos ága végtelenül változatos és sokoldalú: a sushi készülhet főtt hallal, hússal, tojással, sajttal és szinte bármilyen zöldséggel. Amíg a... bővebben...
google+