Remuládmártás

Elkészítési idő: 30 perc Munkaidő: 10 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Remuládmártás
Adag: 1 adag (0.25 liter)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
6 evőkanál olívaolaj
1 evőkanál kapribogyó
1 teáskanál víz
1 csipet kristálycukor
1 ág tárkony
1 teáskanál csípős mustár
1 teáskanál ecet

Elkészítés:

1. A tojássárgáját az ecettel és a vízzel lábosban kikeverjük.

2. Kis lángon, állandó keverés mellett úgy 5 percig főzzük. A tűzről levéve kihűtjük.

3. Robotgépbe tesszük és járó motor mellett apránként belekeverjük az olajat. Sima, krémes mártássá keverjük.

4. Sóval, cukorral, mustárral, apróra vágott tárkonylevéllel ízesítjük.

5. Tálba tesszük, belekeverjük a kockára vágott csemegeuborkát, az ecetes gyöngyhagymát és a lecsöpögtetett kapribogyót.

Főtt hús vagy hideg tojásétel mellé kínáljuk.

Remuládmártás
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1845 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Világkonyha
Világkonyha
(Kossuth Kiadó, 2008)

A több mint 600 ételreceptet tartalmazó praktikus könyv segítségével a sütés-főzés már nem is lehetne egyszerűbb és sikerrel kecsegtetőbb. A nemzetközi konyha klasszikusai: az olasz spagetti pestóval, a latin-amerikai guacamole, a... bővebben...
Remuládmártás
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Világkonyha
Világkonyha
(Kossuth Kiadó, 2008)

A több mint 600 ételreceptet tartalmazó praktikus könyv segítségével a sütés-főzés már nem is lehetne egyszerűbb és sikerrel kecsegtetőbb. A nemzetközi konyha klasszikusai: az olasz spagetti pestóval, a latin-amerikai guacamole, a... bővebben...
lexikon