Pesto

Elkészítési idő: 10 perc Munkaidő: 8 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Kép nélkül
Adag: 1 adag (4 főre)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
40 dkg friss bazsalikomlevél
2 evőkanál fenyőmag
1 és ¼ dl extraszűz olívaolaj
1 gerezd fokhagyma
2 evőkanál reszelt parmezán sajt
2 evőkanál reszelt juhsajt
ízlés szerint

Elkészítés:

1. A bazsalikomleveleket robotgépbe tesszük. Hozzáadjuk a fokhagymát, a fenyőmagot, kevés sót és az olívaolajat.

2. Összeturmixoljuk, majd tálba tesszük és összekeverjük a kétféle reszelt sajttal.

Pesto
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Lefotóztam!
Ha készítettél fotót róla, töltsd fel itt!

Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 797 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Világkonyha
Világkonyha
(Kossuth Kiadó, 2008)

A több mint 600 ételreceptet tartalmazó praktikus könyv segítségével a sütés-főzés már nem is lehetne egyszerűbb és sikerrel kecsegtetőbb. A nemzetközi konyha klasszikusai: az olasz spagetti pestóval, a latin-amerikai guacamole, a... bővebben...
Kép nélkül
Pesto
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Lefotóztam!
Ha készítettél fotót róla, töltsd fel itt!

Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Világkonyha
Világkonyha
(Kossuth Kiadó, 2008)

A több mint 600 ételreceptet tartalmazó praktikus könyv segítségével a sütés-főzés már nem is lehetne egyszerűbb és sikerrel kecsegtetőbb. A nemzetközi konyha klasszikusai: az olasz spagetti pestóval, a latin-amerikai guacamole, a... bővebben...
recept beküldése