Zöldséges omlett

Jajesnya z horodinoju

Elkészítési idő: 30 perc Munkaidő: 20 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Zöldséges omlett
Adag: 10 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
10 db héjában főtt, kockára vágott burgonya
62 és fél dkg főtt, darabolt zöldbab
20 db felvert tojás
62 és fél dkg nyers, csíkokra vágott sonka
15 evőkanál vaj
50 dkg reszelt juhsajt
ízlés szerint őrölt bors
ízlés szerint

Elkészítés:

1. A burgonyát, a sonkát meg a zöldbabot egy tálban összekeverjük, és leöntjük 2 evőkanál olvasztott vajjal.

2. A tojásokat jól felverjük, hozzákeverjük a zöldségekhez, sózzuk, borsozzuk.

3. A tojásmasszát 4 részre osztjuk, és serpenyőben, 1-1 evőkanál vajon, adagonként, mindkét oldalát megsütjük. A kész omlettet megszórjuk a sajttal és forrón tálaljuk.

Zöldséges omlett
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1909 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Orosz, ukrán, grúz, örmény, azerbajdzsáni kulinária ,
Orosz, ukrán, grúz, örmény, azerbajdzsáni kulinária
(Vince Kiadó, 2008)

Kulináris utazásra indulunk Oroszországba, Ukrajnába, Grúziába, Örményországba és Azerbajdzsánba. Lelki szemeink előtt kaviár és krími pezsgő, pirog, borscs, vodka és dúsan rakott tálon sokféle zakuszka. E finomságok híre -... bővebben...
Zöldséges omlett
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Orosz, ukrán, grúz, örmény, azerbajdzsáni kulinária ,
Orosz, ukrán, grúz, örmény, azerbajdzsáni kulinária
(Vince Kiadó, 2008)

Kulináris utazásra indulunk Oroszországba, Ukrajnába, Grúziába, Örményországba és Azerbajdzsánba. Lelki szemeink előtt kaviár és krími pezsgő, pirog, borscs, vodka és dúsan rakott tálon sokféle zakuszka. E finomságok híre -... bővebben...
facebook