Zöldséges omlett

Jajesnya z horodinoju

Elkészítési idő: 30 perc Munkaidő: 20 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Zöldséges omlett
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
4 db héjában főtt, kockára vágott burgonya
25 dkg főtt, darabolt zöldbab
8 db felvert tojás
25 dkg nyers, csíkokra vágott sonka
6 evőkanál vaj
20 dkg reszelt juhsajt
ízlés szerint őrölt bors
ízlés szerint

Elkészítés:

1. A burgonyát, a sonkát meg a zöldbabot egy tálban összekeverjük, és leöntjük 2 evőkanál olvasztott vajjal.

2. A tojásokat jól felverjük, hozzákeverjük a zöldségekhez, sózzuk, borsozzuk.

3. A tojásmasszát 4 részre osztjuk, és serpenyőben, 1-1 evőkanál vajon, adagonként, mindkét oldalát megsütjük. A kész omlettet megszórjuk a sajttal és forrón tálaljuk.

Zöldséges omlett
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1775 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Orosz, ukrán, grúz, örmény, azerbajdzsáni kulinária ,
Orosz, ukrán, grúz, örmény, azerbajdzsáni kulinária
(Vince Kiadó, 2008)

Kulináris utazásra indulunk Oroszországba, Ukrajnába, Grúziába, Örményországba és Azerbajdzsánba. Lelki szemeink előtt kaviár és krími pezsgő, pirog, borscs, vodka és dúsan rakott tálon sokféle zakuszka. E finomságok híre -... bővebben...
Zöldséges omlett
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Orosz, ukrán, grúz, örmény, azerbajdzsáni kulinária ,
Orosz, ukrán, grúz, örmény, azerbajdzsáni kulinária
(Vince Kiadó, 2008)

Kulináris utazásra indulunk Oroszországba, Ukrajnába, Grúziába, Örményországba és Azerbajdzsánba. Lelki szemeink előtt kaviár és krími pezsgő, pirog, borscs, vodka és dúsan rakott tálon sokféle zakuszka. E finomságok híre -... bővebben...
most van szezonja