Pácolt gomba

Marinovani hribki

Elkészítési idő: több mint 2 óra Munkaidő: 30 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Pácolt gomba
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
3 evőkanál 10 %-os ecet
50 dkg friss csiperkegomba
½ csokor finomra vágott kapor
½ csokor finomra vágott petrezselyemzöld
10 dl víz
1 nagyobb fej vékonyra szeletelt vöröshagyma
2 evőkanál mustár
10 szem egész bors
2 és fél dl olaj
1 db citrom leve
2 szál csíkokra vágott sárgarépa
ízlés szerint

Elkészítés:

1. A gombát megtisztítjuk, és az 1 evőkanálnyi eceteszenciával ízesített vízben blansírozzuk, majd leöntjük a levét.

2. A sárgarépát ugyancsak rövid ideig előfőzzük. 2,5 dl vizet felforralunk a citromlével, a maradék eceteszenciával, az olajjal és a fűszerekkel, majd hűlni hagyjuk.

3. A gombát, a sárgarépát és hagymát üvegbe töltjük, felöntjük a kihűlt páclével, 1-2 napig hideg helyen érni hagyjuk. Tálaláskor hozzákeverjük a finomra vágott zöldfűszereket.

Pácolt gomba
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 2487 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Orosz, ukrán, grúz, örmény, azerbajdzsáni kulinária ,
Orosz, ukrán, grúz, örmény, azerbajdzsáni kulinária
(Vince Kiadó, 2008)

Kulináris utazásra indulunk Oroszországba, Ukrajnába, Grúziába, Örményországba és Azerbajdzsánba. Lelki szemeink előtt kaviár és krími pezsgő, pirog, borscs, vodka és dúsan rakott tálon sokféle zakuszka. E finomságok híre -... bővebben...
Pácolt gomba
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Orosz, ukrán, grúz, örmény, azerbajdzsáni kulinária ,
Orosz, ukrán, grúz, örmény, azerbajdzsáni kulinária
(Vince Kiadó, 2008)

Kulináris utazásra indulunk Oroszországba, Ukrajnába, Grúziába, Örményországba és Azerbajdzsánba. Lelki szemeink előtt kaviár és krími pezsgő, pirog, borscs, vodka és dúsan rakott tálon sokféle zakuszka. E finomságok híre -... bővebben...
google+