Húsos zöldségsaláta

Mjasznij szalat

Elkészítési idő: 50 perc Munkaidő: 20 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Húsos zöldségsaláta
Adag: 8 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
30 dkg marinált gomba
4 db főtt cékla
30 dkg főtt sonka
50 dkg főtt marhavese
50 dkg főtt marhanyelv
12 evőkanál majonéz
1 evőkanál fehérborecet
ízlés szerint őrölt bors
ízlés szerint
A tálaláshoz:
8 db keményre főzött tojás

Elkészítés:

1. A hús- és a zöldséghozzávalókat ízlés szerinti kockákra vágjuk.

2. Nagyobb tálban az ecettel összekeverjük.

3. Beletesszük a majonézt, sóval, borssal ízesítjük.

4. A negyedbe vágott főtt tojásokkal tálaljuk.

Húsos zöldségsaláta
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1778 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Orosz, ukrán, grúz, örmény, azerbajdzsáni kulinária ,
Orosz, ukrán, grúz, örmény, azerbajdzsáni kulinária
(Vince Kiadó, 2008)

Kulináris utazásra indulunk Oroszországba, Ukrajnába, Grúziába, Örményországba és Azerbajdzsánba. Lelki szemeink előtt kaviár és krími pezsgő, pirog, borscs, vodka és dúsan rakott tálon sokféle zakuszka. E finomságok híre -... bővebben...
Húsos zöldségsaláta
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Orosz, ukrán, grúz, örmény, azerbajdzsáni kulinária ,
Orosz, ukrán, grúz, örmény, azerbajdzsáni kulinária
(Vince Kiadó, 2008)

Kulináris utazásra indulunk Oroszországba, Ukrajnába, Grúziába, Örményországba és Azerbajdzsánba. Lelki szemeink előtt kaviár és krími pezsgő, pirog, borscs, vodka és dúsan rakott tálon sokféle zakuszka. E finomságok híre -... bővebben...
van itthon