Céklasaláta babbal és almával

Burakovij szalat z faszoleju i jablokami

Elkészítési idő: 80 perc Munkaidő: 20 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Céklasaláta babbal és almával
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
3 db cékla
2 db alma
20 dkg főtt fehérbab
3 evőkanál olaj
2 evőkanál fehérborecet
ízlés szerint
ízlés szerint őrölt bors
A tálaláshoz:
ízlés szerint salátalevél

Elkészítés:

1. A céklát kb. 60 percen át főzzük, majd meghámozzuk, apró kockára vágjuk.

2. Az almát is apró kockára vágjuk. Az egészet összekeverjük a főtt fehérbabbal.

3. Az olajjal és a fehérborecettel, sóval és borssal fűszerezzük, salátalevelekre rendezve tálaljuk.

Céklasaláta babbal és almával
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 2041 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Orosz, ukrán, grúz, örmény, azerbajdzsáni kulinária ,
Orosz, ukrán, grúz, örmény, azerbajdzsáni kulinária
(Vince Kiadó, 2008)

Kulináris utazásra indulunk Oroszországba, Ukrajnába, Grúziába, Örményországba és Azerbajdzsánba. Lelki szemeink előtt kaviár és krími pezsgő, pirog, borscs, vodka és dúsan rakott tálon sokféle zakuszka. E finomságok híre -... bővebben...
Céklasaláta babbal és almával
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Orosz, ukrán, grúz, örmény, azerbajdzsáni kulinária ,
Orosz, ukrán, grúz, örmény, azerbajdzsáni kulinária
(Vince Kiadó, 2008)

Kulináris utazásra indulunk Oroszországba, Ukrajnába, Grúziába, Örményországba és Azerbajdzsánba. Lelki szemeink előtt kaviár és krími pezsgő, pirog, borscs, vodka és dúsan rakott tálon sokféle zakuszka. E finomságok híre -... bővebben...
recepttár