Tátorjánsaláta feketekagylóval

Szalat iz morszkoj kapusztyi i midij

Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
50 dkg tátorján
20 dkg főtt fekete kagyló
1 nagyobb húsos, kockára vágott paradicsom
2 evőkanál olaj
2 szál csíkokra vágott sárgarépa
2 gerezd zúzott fokhagyma
1 evőkanál ecet
ízlés szerint köménymag
ízlés szerint őrölt bors
ízlés szerint
A díszítéshez:
ízlés szerint főtt garnélarák
ízlés szerint salátalevél

Elkészítés:

1. A tátorjánt megmossuk, annyi vízzel felöntjük, hogy épp belepje, beleöntjük az ecetet, és puhára főzzük. Ha kihűlt, csíkokra vágjuk.

2. A felforrósított olajban megsütjük a fokhagymát és a sárgarépát, majd hozzáadjuk a paradicsomkockákat, az egészet néhány percig együtt pároljuk.

3. Beletesszük a kagylóhúst meg a tátorjánt, sóval, borssal és köménnyel fűszerezzük, még kb. 5 percig tovább pároljuk. Salátalevelekre rendezzük, és ízlés szerint főtt garnélával díszítjük.

Tátorjánsaláta feketekagylóval
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1953 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Orosz, ukrán, grúz, örmény, azerbajdzsáni kulinária ,
Orosz, ukrán, grúz, örmény, azerbajdzsáni kulinária
(Vince Kiadó, 2008)

Kulináris utazásra indulunk Oroszországba, Ukrajnába, Grúziába, Örményországba és Azerbajdzsánba. Lelki szemeink előtt kaviár és krími pezsgő, pirog, borscs, vodka és dúsan rakott tálon sokféle zakuszka. E finomságok híre -... bővebben...
Tátorjánsaláta feketekagylóval
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Orosz, ukrán, grúz, örmény, azerbajdzsáni kulinária ,
Orosz, ukrán, grúz, örmény, azerbajdzsáni kulinária
(Vince Kiadó, 2008)

Kulináris utazásra indulunk Oroszországba, Ukrajnába, Grúziába, Örményországba és Azerbajdzsánba. Lelki szemeink előtt kaviár és krími pezsgő, pirog, borscs, vodka és dúsan rakott tálon sokféle zakuszka. E finomságok híre -... bővebben...
pinterest