Moszkvai szbityen

Moszkovszkij szbityen

Elkészítési idő: 35 perc Munkaidő: 5 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Moszkvai szbityen
Eszközök: fazék, szűrő, tűzhely
Eljárások: forralás, szűrés
Adag: 10 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
25 dl víz
37 és fél dkg méz
2 szem szegfűszeg
1 teáskanál őrölt fahéj
2 és fél teáskanál őrölt kardamom
1 késhegynyi őrölt szerecsendió
1 evőkanál szárított komló

Elkészítés:

1. A hozzávalókat a vízben kb. 30 percig hagyjuk csendesen forrni.

2. Leszűrjük, forrón fogyasztjuk.

Moszkvai szbityen
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 2575 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Orosz, ukrán, grúz, örmény, azerbajdzsáni kulinária ,
Orosz, ukrán, grúz, örmény, azerbajdzsáni kulinária
(Vince Kiadó, 2008)

Kulináris utazásra indulunk Oroszországba, Ukrajnába, Grúziába, Örményországba és Azerbajdzsánba. Lelki szemeink előtt kaviár és krími pezsgő, pirog, borscs, vodka és dúsan rakott tálon sokféle zakuszka. E finomságok híre -... bővebben...
Moszkvai szbityen
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Orosz, ukrán, grúz, örmény, azerbajdzsáni kulinária ,
Orosz, ukrán, grúz, örmény, azerbajdzsáni kulinária
(Vince Kiadó, 2008)

Kulináris utazásra indulunk Oroszországba, Ukrajnába, Grúziába, Örményországba és Azerbajdzsánba. Lelki szemeink előtt kaviár és krími pezsgő, pirog, borscs, vodka és dúsan rakott tálon sokféle zakuszka. E finomságok híre -... bővebben...
twitter