Tengeri márna parmezán sajttal

Rougets de roche au parmesan

Elkészítési idő: 30 perc Munkaidő: 20 perc kis gyakorlattal elkészíthető átlagos ár
Tengeri márna parmezán sajttal
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
1 csokor bazsalikom
1 evőkanál olívaolaj
A csicseriborsó-püréhez:
2 pohár víz
ízlés szerint
ízlés szerint frissen őrölt bors
A díszítéshez:
igény szerint bazsalikomlevél

Elkészítés:

1. A kb. 20 dekás halakat tisztítsuk meg, és bőrüket meghagyva filézzük ki, a szálkákat csipesszel szedjük ki.

2. A parmezánt reszeljük durvára. A bazsalikomot aprítsuk finomra.

3. A lisztet a vízzel forraljuk 5 percig, sózzuk, borsozzuk meg, és tegyük félre.

4. Serpenyőben forrósítsuk meg az olívaolaj felét, a halszeleteket bőrös oldalukkal kezdve süssük át benne. A tányérokra tegyünk egy kis borsópürét, néhány halszeletet, szórjuk meg a parmezánnal, csepegtessünk rá olívaolajat, és díszítsük bazsalikommal.

Tengeri márna parmezán sajttal
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1477 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Provence
Provence
(Vince Kiadó, 2007)

A napfényes Provence régóta kedvelt úticélnak számít. Számtalan örömteli meglepetést tartogat ez a Mont Ventoux csúcsaitól a Cőte d'Azur-i sétányokig húzódó vidék: hogy hirtelenjében csak a marseille-i halpiacot, Jean-Marie... bővebben...
Tengeri márna parmezán sajttal
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Provence
Provence
(Vince Kiadó, 2007)

A napfényes Provence régóta kedvelt úticélnak számít. Számtalan örömteli meglepetést tartogat ez a Mont Ventoux csúcsaitól a Cőte d'Azur-i sétányokig húzódó vidék: hogy hirtelenjében csak a marseille-i halpiacot, Jean-Marie... bővebben...
ételfotó