Orosz "vinaigrette" hallal

Vinegret sz riboj

Elkészítési idő: 45 perc Munkaidő: 30 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
2 db főtt, kockára vágott cékla
5 szem főtt, kockára vágott burgonya
3 szál főtt, kockára vágott sárgarépa
10 dkg főtt zöldborsó
3 db apróra vágott savanyú uborka
2 db keményre főzött tojás
1 db hámozott, kockára vágott alma
½ csokor finomra vágott újhagyma
3 evőkanál olaj
3 evőkanál ecet
ízlés szerint
ízlés szerint őrölt bors
ízlés szerint kristálycukor
A tálaláshoz:
30 dkg főtt halfilé
1 csokor finomra vágott kapor
vagy
1 csokor finomra vágott petrezselyemzöld

Elkészítés:

1. A halfilét (lehet hering, csuka, fogas, tokhal vagy sügér) ízlés szerinti darabokra vágjuk.

2. A céklát a felaprítás után azonnal megöntözzük az olajjal, nehogy elszínezze a többi hozzávalót.

3. Jól összekeverjük az összes hozzávalót, sóval, borssal és cukorral ízesítjük, a haldarabokkal meg a frissen összevágott petrezselyemzölddel, vagy kaporral tálaljuk.

Orosz "vinaigrette" hallal
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1524 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Orosz, ukrán, grúz, örmény, azerbajdzsáni kulinária ,
Orosz, ukrán, grúz, örmény, azerbajdzsáni kulinária
(Vince Kiadó, 2008)

Kulináris utazásra indulunk Oroszországba, Ukrajnába, Grúziába, Örményországba és Azerbajdzsánba. Lelki szemeink előtt kaviár és krími pezsgő, pirog, borscs, vodka és dúsan rakott tálon sokféle zakuszka. E finomságok híre -... bővebben...
Orosz "vinaigrette" hallal
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Orosz, ukrán, grúz, örmény, azerbajdzsáni kulinária ,
Orosz, ukrán, grúz, örmény, azerbajdzsáni kulinária
(Vince Kiadó, 2008)

Kulináris utazásra indulunk Oroszországba, Ukrajnába, Grúziába, Örményországba és Azerbajdzsánba. Lelki szemeink előtt kaviár és krími pezsgő, pirog, borscs, vodka és dúsan rakott tálon sokféle zakuszka. E finomságok híre -... bővebben...
van itthon