Cukrozott grapefruit

Cukrozott grépfrút

| , Kandírozott grapefruit receptek
Elkészítési idő: 60 perc Munkaidő: 30 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Cukrozott grapefruit
Adag: 60 darab
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
4 nagyobb grépfrút
10 dl víz

Elkészítés:

1. A grépfrút alját és tetejét úgy vágjuk le, hogy 1 centinyi gyümölcshús is rajta maradjon. A gyümölcsös héjdarabokat 1 cm vastagon felszeleteljük.

2. Lábosba tesszük, és annyi hideg vízzel öntjük fel, amennyi ellepi. Felforraljuk, lecsöpögtetjük és megszárítjuk. A folyamatot még kétszer megismételjük, ez elveszi a gyümölcs kesernyésségét.

3. Visszatesszük a lábosba, felöntjük 1 liter tiszta vízzel és hozzáadunk 20 dkg cukrot. Gyakran megkeverve felforraljuk, 30 percig vagy addig főzzük, amíg a grépefrút opálossá nem válik.

4. Szűrőkanállal kiemeljük, lecsöpögtetjük és beleforgatjuk a maradék cukorba. Megszárítjuk.

Cukrozott grapefruit
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1878 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Világkonyha
Világkonyha
(Kossuth Kiadó, 2008)

A több mint 600 ételreceptet tartalmazó praktikus könyv segítségével a sütés-főzés már nem is lehetne egyszerűbb és sikerrel kecsegtetőbb. A nemzetközi konyha klasszikusai: az olasz spagetti pestóval, a latin-amerikai guacamole, a... bővebben...
Cukrozott grapefruit
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Világkonyha
Világkonyha
(Kossuth Kiadó, 2008)

A több mint 600 ételreceptet tartalmazó praktikus könyv segítségével a sütés-főzés már nem is lehetne egyszerűbb és sikerrel kecsegtetőbb. A nemzetközi konyha klasszikusai: az olasz spagetti pestóval, a latin-amerikai guacamole, a... bővebben...
cikkek