Habcsók

Elkészítési idő: 80 perc Munkaidő: 20 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Habcsók
Eljárások: formázás, habverés, sütés
Adag: 1 tepsi (12-14 darab)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
15 dkg porcukor
2 evőkanál forró víz
1 nagyobb tojásfehérje
1 teáskanál 5%-os ecet

Elkészítés:

1. A tojásfehérjét tálba öntjük, megszórjuk a porcukorral. Ráöntjük az 5%-os ecetet, majd a forró vizet.

2. Robotgéppel a legmagasabb fokozaton kemény habbá verjük.

3. A masszából kiskanállal halmokat rakunk egy sütőpapírral kibélelt sütőlemezre, és előmelegített sütőbe toljuk.

4. 100 fokon 50-60 percig sütjük-szárítjuk. A sütőben hagyjuk kihűlni. Jól záródó fémdobozban tároljuk.

Habcsók
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1750 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Világkonyha
Világkonyha
(Kossuth Kiadó, 2008)

A több mint 600 ételreceptet tartalmazó praktikus könyv segítségével a sütés-főzés már nem is lehetne egyszerűbb és sikerrel kecsegtetőbb. A nemzetközi konyha klasszikusai: az olasz spagetti pestóval, a latin-amerikai guacamole, a... bővebben...
Habcsók
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Világkonyha
Világkonyha
(Kossuth Kiadó, 2008)

A több mint 600 ételreceptet tartalmazó praktikus könyv segítségével a sütés-főzés már nem is lehetne egyszerűbb és sikerrel kecsegtetőbb. A nemzetközi konyha klasszikusai: az olasz spagetti pestóval, a latin-amerikai guacamole, a... bővebben...
recept beküldése