Mont Blanc

Elkészítési idő: 75 perc Munkaidő: 15 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Mont Blanc
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
4 db kandírozott gesztenye
3 dl tejszín
2 evőkanál porcukor
½ dl rumaroma
vagy
½ dl rum

Elkészítés:

1. A gesztenyemasszát tálba tesszük. Belekeverjük a rumot, és 30 percen át állni hagyjuk.

2. Robotgéppel, a legmagasabb fokozaton kemény habbá verjük a tejszínt a porcukorral.

3. Nagy tál közepére púpozzuk a gesztenyemasszát, minél jobban „hegyet” formázva. Hablapáttal rásimítjuk a tejszínhabot.

4. Csúcsára kandírozott gesztenyét ültetünk. Jól lehűtve kínáljuk.

Ha gyerekek is esznek ebből a csemegéből, rum helyett rumaromát használjunk.
Mont Blanc
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 2180 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Világkonyha
Világkonyha
(Kossuth Kiadó, 2008)

A több mint 600 ételreceptet tartalmazó praktikus könyv segítségével a sütés-főzés már nem is lehetne egyszerűbb és sikerrel kecsegtetőbb. A nemzetközi konyha klasszikusai: az olasz spagetti pestóval, a latin-amerikai guacamole, a... bővebben...
Mont Blanc
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Világkonyha
Világkonyha
(Kossuth Kiadó, 2008)

A több mint 600 ételreceptet tartalmazó praktikus könyv segítségével a sütés-főzés már nem is lehetne egyszerűbb és sikerrel kecsegtetőbb. A nemzetközi konyha klasszikusai: az olasz spagetti pestóval, a latin-amerikai guacamole, a... bővebben...
hírlevél