Zöldfűszeres vajas burgonya

Elkészítési idő: 50 perc Munkaidő: 30 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Kép nélkül
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
1 ág friss bazsalikom
120 dkg kockára vágott burgonya
8 levél friss zsálya
vagy
1 ágacska friss rozmaring
5 dkg vaj
1 csokor apróra vágott petrezselyemzöld
5 dkg
1 dkg köménymag

Elkészítés:

Sós vízben, melybe beirdalt vöröshagymát és teatojásba zárt köménymagot is teszünk, puhára főzzük a kockákra vágott burgonyát. Amikor megpuhult leszűrjük és jól lecsepegtetjük. Megforrósítjuk a vajat és benne teljesen puhára pároljuk-pirítjuk a főtt hagymát, majd rádobjuk az apróra vágott zöldpetrezselymet, bazsalikomot és egy ágacska rozmaringot vagy zsályát. Néhány másodpercig pirítjuk, majd hozzáadjuk a főtt burgonyát. Óvatosan összekeverjük, vagy dobva-rázva technikával elegyítjük és lepirítjuk.

Zöldfűszeres vajas burgonya
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Lefotóztam!
Ha készítettél fotót róla, töltsd fel itt!

Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 2498 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Sauer Győző Sauer Győző
gasztroABC

Kép nélkül
Zöldfűszeres vajas burgonya
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Lefotóztam!
Ha készítettél fotót róla, töltsd fel itt!

Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Sauer Győző Sauer Győző
gasztroABC

recepttár