Paradicsom mozzarellával

Elkészítési idő: 10 perc Munkaidő: 10 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Paradicsom mozzarellával
Eszközök: kés, salátástál
Adag: 4-6 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
8 nagyobb vastagra szeletelt paradicsom
50 dkg szeletelt mozzarella sajt
4 evőkanál extraszűz olívaolaj
20 dkg kockára vágott vegyes zöldség
20 db friss bazsalikomlevél
1 evőkanál kapribogyó
ízlés szerint frissen őrölt bors
ízlés szerint

Elkészítés:

1. A megtisztított nyers zöldségeket (például sárgarépa, zöldpaprika, karalábé) apró kockákra vágjuk. A megmosott paradicsomot vastagon felszeleteljük.

2. A lecsöpögtetett mozzarellát ugyanolyan vastagra szeleteljük és a paradicsomkarikákkal felváltva tányérra helyezzük.

3. Közepére halmozzuk a nyers zöldségeket és a lecsöpögtetett kapribogyót. Sóval, borssal ízesítjük, extraszűz olívaolajjal meglocsoljuk.

4. Friss bazsalikomlevelekkel megszórva, azonnal tálaljuk.

Friss és semleges, száraz, üde, fiatalon fogyasztandó fehérbor illik hozzá.
Paradicsom mozzarellával
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 963 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Világkonyha
Világkonyha
(Kossuth Kiadó, 2008)

A több mint 600 ételreceptet tartalmazó praktikus könyv segítségével a sütés-főzés már nem is lehetne egyszerűbb és sikerrel kecsegtetőbb. A nemzetközi konyha klasszikusai: az olasz spagetti pestóval, a latin-amerikai guacamole, a... bővebben...
Paradicsom mozzarellával
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Világkonyha
Világkonyha
(Kossuth Kiadó, 2008)

A több mint 600 ételreceptet tartalmazó praktikus könyv segítségével a sütés-főzés már nem is lehetne egyszerűbb és sikerrel kecsegtetőbb. A nemzetközi konyha klasszikusai: az olasz spagetti pestóval, a latin-amerikai guacamole, a... bővebben...
recept beküldése