Thai csípős saláta
Elkészítési idő:
30 perc
Munkaidő: 15 perc
könnyen elkészíthető
átlagos ár



Elkészítés:
1. A babot forrásban lévő, sós vízbe tesszük és 4-5 percig főzzük.
2. Megforrósított olajon 2 percig pároljuk a zúzott fokhagymát, a karikára vágott chilit és a reszelt gyömbért.
3. Hozzáadjuk a kókuszreszeléket és 1 percig kevergetve pirítjuk. Meghintjük a cukorral, felöntjük a vízzel és az ecettel. Két percig főzzük, majd kihűtjük.
4. A megmosott parajleveleket, a szójababcsírát, a csíkokra vágott piros húsú paprikát és a karikára vágott lilahagymát tálba tesszük.
5. Összekeverjük a saláta hozzávalóit és leöntjük a dresszinggel.