Édes-savanyú hagyma

Elkészítési idő: 45 perc Munkaidő: 10 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Édes-savanyú hagyma
Adag: 4-6 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
1 evőkanál kristálycukor
3 evőkanál fehérborecet
50 dkg apró szemű vöröshagyma
1 és ¼ dl hideg víz
1 evőkanál olívaolaj
2 szelet kockára vágott főtt füstölt sonka
ízlés szerint frissen őrölt bors
ízlés szerint

Elkészítés:

1. A megtisztított, egészben hagyott hagymákat tálba tesszük, hideg vízzel felöntjük.

2. Megforrósított olajon megpirítjuk a kockára vágott sonkát.

3. Hozzáadjuk a lecsöpögtetett hagymát. Sóval, borssal, cukorral ízesítjük. 2 percig kevergetve pirítjuk.

4. Felöntjük a vízzel, majd közepes lángon puhára főzzük. A nedvességet elpárologtatjuk.

Édes-savanyú hagyma
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1454 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Világkonyha
Világkonyha
(Kossuth Kiadó, 2008)

A több mint 600 ételreceptet tartalmazó praktikus könyv segítségével a sütés-főzés már nem is lehetne egyszerűbb és sikerrel kecsegtetőbb. A nemzetközi konyha klasszikusai: az olasz spagetti pestóval, a latin-amerikai guacamole, a... bővebben...
Édes-savanyú hagyma
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Világkonyha
Világkonyha
(Kossuth Kiadó, 2008)

A több mint 600 ételreceptet tartalmazó praktikus könyv segítségével a sütés-főzés már nem is lehetne egyszerűbb és sikerrel kecsegtetőbb. A nemzetközi konyha klasszikusai: az olasz spagetti pestóval, a latin-amerikai guacamole, a... bővebben...
van itthon