Gomba fenyőmaggal

Elkészítési idő: 35 perc Munkaidő: 10 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Gomba fenyőmaggal
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
70 dkg csiperkegomba
15 dkg fenyőmag
2 nagyobb karikára vágott burgonya
2 gerezd zúzott fokhagyma
10 dkg mandula
4 evőkanál olívaolaj
ízlés szerint frissen őrölt bors
ízlés szerint
A tálaláshoz:
néhány mentalevél

Elkészítés:

1. Megforrósított olajon 5 percig pároljuk a karikára vágott burgonyát és a zúzott fokhagymát.

2. Hozzáadjuk a megtisztított, nagyságtól függően feldarabolt csiperkegombát. Sóval, borssal ízesítjük. Öt percig sütjük.

3. Belekeverjük a fenyőmagot és a szálasra vágott mandulát. További 10 percig sütjük.

4. Frissen vágott mentalevéllel megszórva tálaljuk.

Gomba fenyőmaggal
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1335 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Világkonyha
Világkonyha
(Kossuth Kiadó, 2008)

A több mint 600 ételreceptet tartalmazó praktikus könyv segítségével a sütés-főzés már nem is lehetne egyszerűbb és sikerrel kecsegtetőbb. A nemzetközi konyha klasszikusai: az olasz spagetti pestóval, a latin-amerikai guacamole, a... bővebben...
Gomba fenyőmaggal
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Világkonyha
Világkonyha
(Kossuth Kiadó, 2008)

A több mint 600 ételreceptet tartalmazó praktikus könyv segítségével a sütés-főzés már nem is lehetne egyszerűbb és sikerrel kecsegtetőbb. A nemzetközi konyha klasszikusai: az olasz spagetti pestóval, a latin-amerikai guacamole, a... bővebben...
lexikon