Fóliás gomba

Elkészítési idő: 40 perc Munkaidő: 15 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Fóliás gomba
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
5 dkg reszelt juhsajt
3 evőkanál zsemlemorzsa
2 gerezd fokhagyma
½ csokor apróra vágott petrezselyem
1 teáskanál citromlé
4 evőkanál olívaolaj
ízlés szerint frissen őrölt bors
ízlés szerint

Elkészítés:

1. A villával szétnyomott szardellafilét tálba tesszük, hozzáadjuk a reszelt juhsajtot, a zsemlemorzsát, a zúzott fokhagymát, az apróra vágott petrezselymet, a citromlevet és a borsot.

2. A megtisztított gombakalapokat kiolajozott alufólia lapra tesszük, kívül sózzuk.

3. A kalapokat megtöltjük a sajtos masszával, majd az alufóliát lazán összecsomagoljuk, hogy elég hely maradjon a keletkező gőznek.

4. Tepsibe tesszük, és előmelegített, 180 fokos sütőben 20-25 percig sütjük.

Fóliás gomba
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1545 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Világkonyha
Világkonyha
(Kossuth Kiadó, 2008)

A több mint 600 ételreceptet tartalmazó praktikus könyv segítségével a sütés-főzés már nem is lehetne egyszerűbb és sikerrel kecsegtetőbb. A nemzetközi konyha klasszikusai: az olasz spagetti pestóval, a latin-amerikai guacamole, a... bővebben...
Fóliás gomba
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Világkonyha
Világkonyha
(Kossuth Kiadó, 2008)

A több mint 600 ételreceptet tartalmazó praktikus könyv segítségével a sütés-főzés már nem is lehetne egyszerűbb és sikerrel kecsegtetőbb. A nemzetközi konyha klasszikusai: az olasz spagetti pestóval, a latin-amerikai guacamole, a... bővebben...
google+