Mustáros vinaigrette

Elkészítési idő: 5 perc Munkaidő: 5 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Kép nélkül
Eljárások: hámozás, kikeverés, zúzás
Adag: 1 adag
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
1 evőkanál csípős mustár
3 evőkanál fehérborecet
1 gerezd zúzott fokhagyma
1 evőkanál kapribogyó
1 dl olívaolaj
ízlés szerint
ízlés szerint frissen őrölt bors

Elkészítés:

1. A mustárt, az ecetet, a zúzott fokhagymát, a sót, borsot tálba tesszük. Állandó keverés mellett lassan belecsorgatjuk az olajat.

2. Végül hozzáadjuk a lecsöpögtetett kapribogyót is. Hűtőszekrényben egy hétig is eltartható.

Mustáros vinaigrette
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Lefotóztam!
Ha készítettél fotót róla, töltsd fel itt!

Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 2220 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Világkonyha
Világkonyha
(Kossuth Kiadó, 2008)

A több mint 600 ételreceptet tartalmazó praktikus könyv segítségével a sütés-főzés már nem is lehetne egyszerűbb és sikerrel kecsegtetőbb. A nemzetközi konyha klasszikusai: az olasz spagetti pestóval, a latin-amerikai guacamole, a... bővebben...
Kép nélkül
Mustáros vinaigrette
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Lefotóztam!
Ha készítettél fotót róla, töltsd fel itt!

Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Világkonyha
Világkonyha
(Kossuth Kiadó, 2008)

A több mint 600 ételreceptet tartalmazó praktikus könyv segítségével a sütés-főzés már nem is lehetne egyszerűbb és sikerrel kecsegtetőbb. A nemzetközi konyha klasszikusai: az olasz spagetti pestóval, a latin-amerikai guacamole, a... bővebben...
most van szezonja