Hagymás-boros kolbász

Elkészítési idő: 40 perc Munkaidő: 10 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Hagymás-boros kolbász
Eszközök: kés, serpenyő, sütő, tepsi, tűzhely
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
10 fej kockára vágott sonkahagyma
2 és fél dl száraz fehérbor
2 evőkanál olaj
½ csokor apróra vágott petrezselyem
ízlés szerint bors
ízlés szerint

Elkészítés:

1. Megforrósított olajon üvegesre pároljuk a kockára vágott hagymát.

2. Hozzáadjuk az apróra vágott petrezselymet. Sóval, borssal ízesítjük.

3. A sütőkolbász bőrét villával több helyütt megszurkáljuk és beletesszük a serpenyőbe. 5 percig sütjük.

4. A serpenyő tartalmát áttesszük egy peremes tepsibe. Felöntjük a borral.

5. Előmelegített, 180 fokos sütőben körülbelül 30 percig sütjük, közben többször megfordítjuk.

A hagyma édessége és a bor sava kitűnő mártást alkot a fokhagymás-borsos kolbászhoz.
Hagymás-boros kolbász
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 2284 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Világkonyha
Világkonyha
(Kossuth Kiadó, 2008)

A több mint 600 ételreceptet tartalmazó praktikus könyv segítségével a sütés-főzés már nem is lehetne egyszerűbb és sikerrel kecsegtetőbb. A nemzetközi konyha klasszikusai: az olasz spagetti pestóval, a latin-amerikai guacamole, a... bővebben...
Hagymás-boros kolbász
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Világkonyha
Világkonyha
(Kossuth Kiadó, 2008)

A több mint 600 ételreceptet tartalmazó praktikus könyv segítségével a sütés-főzés már nem is lehetne egyszerűbb és sikerrel kecsegtetőbb. A nemzetközi konyha klasszikusai: az olasz spagetti pestóval, a latin-amerikai guacamole, a... bővebben...
facebook