Lengyel kolbász burgonyasalátával

| Vörösborban párolt kolbász receptek
Elkészítési idő: 55 perc Munkaidő: 15 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Lengyel kolbász burgonyasalátával
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
4 szál kolbász
1 fej kockára vágott hagyma
A burgonyasalátához:
100 dkg burgonya
4 szál karikára vágott zöldhagyma
1 csokor apróra vágott petrezselyem
2 evőkanál fehérborecet
4 evőkanál olaj
ízlés szerint frissen őrölt bors
ízlés szerint

Elkészítés:

1. A kolbászt lábosba tesszük. Hozzáadjuk a kockára vágott hagymát, felöntjük a borral és fedő alatt körülbelül fél órát pároljuk.

2. A burgonyasalátához héjában megfőzzük a burgonyát. Hideg vízzel leöblítjük, meghámozzuk. Kockára vágjuk és előmelegített tűzálló tálba tesszük.

3. Hozzáadjuk a zöldjével együtt felkarikázott újhagymát, az apróra vágott petrezselymet és 2 evőkanálnyit a kolbász vörösboros főzőlevéből.

4. Az olajat megmelegítjük és a meleg burgonyasalátába keverjük. Ráültetjük a hagymás kolbászt.

Száraz vörösbort kínáljunk hozzá.
Lengyel kolbász burgonyasalátával
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 2234 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Világkonyha
Világkonyha
(Kossuth Kiadó, 2008)

A több mint 600 ételreceptet tartalmazó praktikus könyv segítségével a sütés-főzés már nem is lehetne egyszerűbb és sikerrel kecsegtetőbb. A nemzetközi konyha klasszikusai: az olasz spagetti pestóval, a latin-amerikai guacamole, a... bővebben...
Lengyel kolbász burgonyasalátával
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Világkonyha
Világkonyha
(Kossuth Kiadó, 2008)

A több mint 600 ételreceptet tartalmazó praktikus könyv segítségével a sütés-főzés már nem is lehetne egyszerűbb és sikerrel kecsegtetőbb. A nemzetközi konyha klasszikusai: az olasz spagetti pestóval, a latin-amerikai guacamole, a... bővebben...
ételfotó