Rántott báránykaraj

Elkészítési idő: 20 perc Munkaidő: 15 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Rántott báránykaraj
Adag: 8 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
16 szelet csontos báránykaraj
24 dkg zsemlemorzsa
16 dkg liszt
2 db tojás
ízlés szerint
A sütéshez:
igény szerint olaj

Elkészítés:

1. A hússzeleteket - amennyire a csont engedi - kiveregetjük. Besózzuk, majd a szokásos módon lisztbe, tojásba és zsemlemorzsába forgatjuk.

2. Bő, forró olajban mindkét oldalon aranysárgára sütjük. Itatósra szedve a felesleges zsiradékot lecsöpögtetjük.

3. Friss, vegyes salátával kínáljuk.

Rántott báránykaraj
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 3053 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Világkonyha
Világkonyha
(Kossuth Kiadó, 2008)

A több mint 600 ételreceptet tartalmazó praktikus könyv segítségével a sütés-főzés már nem is lehetne egyszerűbb és sikerrel kecsegtetőbb. A nemzetközi konyha klasszikusai: az olasz spagetti pestóval, a latin-amerikai guacamole, a... bővebben...
Rántott báránykaraj
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Világkonyha
Világkonyha
(Kossuth Kiadó, 2008)

A több mint 600 ételreceptet tartalmazó praktikus könyv segítségével a sütés-főzés már nem is lehetne egyszerűbb és sikerrel kecsegtetőbb. A nemzetközi konyha klasszikusai: az olasz spagetti pestóval, a latin-amerikai guacamole, a... bővebben...
tippek, fortélyok