Hátszínszeletek salátával

Elkészítési idő: 15 perc Munkaidő: 10 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Hátszínszeletek salátával
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
25 dkg friss salátalevél
4 evőkanál extraszűz olívaolaj
ízlés szerint frissen őrölt bors
ízlés szerint

Elkészítés:

1. A megmosott, megtörölt, egészben hagyott húsdarabot faszénparázs fölött

(vagy ha nincs, nagyon forró sütőben, illetve grillsütőben) 5-10 perc alatt angolosra sütjük.

2. Áttesszük húsvágó deszkára és vékonyan felszeleteljük.

3. Az előkészített salátalevelekkel (lehet jégsaláta, radicchio, lollo rosso vagy bianco, rukkola) kibélelünk egy tálat és ráfektetjük a hússzeleteket. Sóval, borssal ízesítjük és meglocsoljuk az extraszűz olívaolajjal.

Hátszínszeletek salátával
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1263 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Világkonyha
Világkonyha
(Kossuth Kiadó, 2008)

A több mint 600 ételreceptet tartalmazó praktikus könyv segítségével a sütés-főzés már nem is lehetne egyszerűbb és sikerrel kecsegtetőbb. A nemzetközi konyha klasszikusai: az olasz spagetti pestóval, a latin-amerikai guacamole, a... bővebben...
Hátszínszeletek salátával
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Világkonyha
Világkonyha
(Kossuth Kiadó, 2008)

A több mint 600 ételreceptet tartalmazó praktikus könyv segítségével a sütés-főzés már nem is lehetne egyszerűbb és sikerrel kecsegtetőbb. A nemzetközi konyha klasszikusai: az olasz spagetti pestóval, a latin-amerikai guacamole, a... bővebben...
könyvek