Toszkán borsos gulyás

Elkészítési idő: több mint 2 óra Munkaidő: 20 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Toszkán borsos gulyás
Adag: 6 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
1 evőkanál frissen őrölt bors
150 dkg marhacomb
60 dkg paradicsom
4 gerezd fokhagyma
3 ⅔ dl testes vörösbor
10 dl víz
ízlés szerint

Elkészítés:

1. A kockára vágott marhahúst nagy lábosba tesszük. Hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, a lehéjazott, felnegyedelt paradicsomot, sót, borsot és annyi vizet, amennyi ellepi.

2. Közepes lángon körülbelül 120 perc alatt puhára pároljuk. Ha szükséges, vizet adunk hozzá, hogy le ne égjen.

3. Felöntjük a borral és további 60 percet pároljuk. Forrón tálaljuk.

A csípős toszkán húsnak olyan puhának kell lennie, hogy szó szerint szétessen.
Toszkán borsos gulyás
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1943 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Világkonyha
Világkonyha
(Kossuth Kiadó, 2008)

A több mint 600 ételreceptet tartalmazó praktikus könyv segítségével a sütés-főzés már nem is lehetne egyszerűbb és sikerrel kecsegtetőbb. A nemzetközi konyha klasszikusai: az olasz spagetti pestóval, a latin-amerikai guacamole, a... bővebben...
Toszkán borsos gulyás
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Világkonyha
Világkonyha
(Kossuth Kiadó, 2008)

A több mint 600 ételreceptet tartalmazó praktikus könyv segítségével a sütés-főzés már nem is lehetne egyszerűbb és sikerrel kecsegtetőbb. A nemzetközi konyha klasszikusai: az olasz spagetti pestóval, a latin-amerikai guacamole, a... bővebben...
szótár