Indonéz marhagulyás

Elkészítési idő: több mint 2 óra Munkaidő: 20 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Indonéz marhagulyás
Adag: 6 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
100 dkg marhacomb
10 dl kókusztej
3 rúd fahéj
1 darabka friss, 2 cm-es gyömbér
4 fej hagyma
8 gerezd fokhagyma
3 db zöldcitrom leve és reszelt héja
vagy
ízlés szerint bors
ízlés szerint

Elkészítés:

1. A csípős paprikát, a megtisztított hagymát és fokhagymát, a feldarabolt gyömbért robotgépben pürésítjük.

2. A kockára vágott marhahúst lábosba tesszük. Hozzáadjuk a fahéjrudat, a kardamomhüvelyt, a zöldcitrom levét és reszelt héját, a fűszerkrémet és a sót.

3. Felöntjük a kókusztejjel, és fedő alatt 2 óra alatt megpároljuk. Forrón kínáljuk.

E nagyon csípős indonéz étel Szumátra szigetéről származik. Párolt rizst kínáljunk mellé.
Indonéz marhagulyás
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1426 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Világkonyha
Világkonyha
(Kossuth Kiadó, 2008)

A több mint 600 ételreceptet tartalmazó praktikus könyv segítségével a sütés-főzés már nem is lehetne egyszerűbb és sikerrel kecsegtetőbb. A nemzetközi konyha klasszikusai: az olasz spagetti pestóval, a latin-amerikai guacamole, a... bővebben...
Indonéz marhagulyás
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Világkonyha
Világkonyha
(Kossuth Kiadó, 2008)

A több mint 600 ételreceptet tartalmazó praktikus könyv segítségével a sütés-főzés már nem is lehetne egyszerűbb és sikerrel kecsegtetőbb. A nemzetközi konyha klasszikusai: az olasz spagetti pestóval, a latin-amerikai guacamole, a... bővebben...
lexikon