Citromfagylalt

Elkészítési idő: több mint 2 óra Munkaidő: 15 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Citromfagylalt
Adag: 4 adag
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
3 db citrom
½ dl víz
1 evőkanál reszelt citromhéj

Elkészítés:

1. A cukrot a vízben olvadásig melegítjük.

2. Beletesszük a szűrt citromlevet és a cukrozott, reszelt citromhéjat, jól elkeverjük és szitán átszűrjük, majd turmixoljuk. Formákba töltve fagyasztjuk.

Citromfagylalt
1 értékelés alapján:
1 2 3 4 5
(4)
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 2523 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Aszalás, kandírozás
Aszalás, kandírozás
(Kossuth Kiadó, 1992)

A gyümölcsök, zöldségek, levélfűszerek tartósításának természetes és olcsó módja az aszalás, szárítás. Az így eltett zöldfélék megőrzik tápanyag- és vitamintartalmuk döntő részét, hiszen csupán az előáztatással... bővebben...
Citromfagylalt
1 értékelés alapján:
1 2 3 4 5
(4)
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Aszalás, kandírozás
Aszalás, kandírozás
(Kossuth Kiadó, 1992)

A gyümölcsök, zöldségek, levélfűszerek tartósításának természetes és olcsó módja az aszalás, szárítás. Az így eltett zöldfélék megőrzik tápanyag- és vitamintartalmuk döntő részét, hiszen csupán az előáztatással... bővebben...
cikkek