Sütemény arany- és ezüstlakodalomra



Elkészítés:
1. A 24 papírformát a muffinsütő mélyedéseibe helyezzük, vagy 24 kétrétegű papírt tepsire állítunk.
2. A vajat, a cukrot, a vaníliaaromát nagy tálba tesszük, és habverővel könnyűre és habosra keverjük. Apránként hozzáöntjük a tojást, minden adag után újra jól felverve. Hozzáadjuk a lisztet és a sütőport, és a tejjel együtt fémkanállal beleforgatjuk. A tésztát a papírformákba kanalazzuk.
3. 180 °C-ra előmelegített sütőben 15-20 percig sütjük, majd süteményrácson hagyjuk kihűlni.
4. Tálban felhabosítjuk a vajat, beleszitáljuk a porcukrot, és habverővel sima krémmé keverjük. Közepes méretű, csillagos csövű habzsákba töltjük.
5. Miután a sütemények kihűltek, mindegyik tetejére krémet nyomunk. Tálalás előtt arany- vagy ezüstszín cukorgolyókkal megszórjuk.