Kolbászsaláta

Elkészítési idő: 30 perc Munkaidő: 20 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Kolbászsaláta
Eszközök: kés, keverőtál, lábas, tűzhely
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
1 szál krinolin
vagy
1 szál kolbász
5 db keményre főzött tojás
4 db paradicsom
4 fej hagyma
Az öntethez:
1 csomó friss majoránna
½ csomó metélőhagyma
1 dl olaj
2 evőkanál méz
1 dl ecet
ízlés szerint bors
kevés barna sör
ízlés szerint

Elkészítés:

1. A kolbászt felszeleteljük, a megtisztított hagymát, paradicsomot, uborkát és kemény tojást szintén, és ízlésesen tányérokra rendezzük.

2. A mártáshoz az ecetet elkeverjük a mézzel, a sörrel és az olajjal, sóval-borssal ízesítjük, majd elosztjuk a tányérokra.

3. Frissen aprított metélőhagymával és majoránnával megszórva, rozscipókkal és sörrel kínáljuk.

Kolbászsaláta
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1582 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Saláták
Saláták
(Kossuth Kiadó, 2001)

A régi görögök a salátát az "istenek eledelének" nevezték. Hippokratész, az ókor leghíresebb orvosa, a táplálkozás fontos elemeként említi és dicséri a saláta egészségjavító hatását. Ez a színes fotókkal gazdagon... bővebben...
Kolbászsaláta
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Saláták
Saláták
(Kossuth Kiadó, 2001)

A régi görögök a salátát az "istenek eledelének" nevezték. Hippokratész, az ókor leghíresebb orvosa, a táplálkozás fontos elemeként említi és dicséri a saláta egészségjavító hatását. Ez a színes fotókkal gazdagon... bővebben...
most van szezonja