Vincellérsaláta tárkonyos öntettel



Elkészítés:
1. A húst szeletekre vágjuk, a hagymát és a retket megtisztítjuk és vékonyan felszeleteljük, a sajtot felkockázzuk. A szőlőt megmossuk, a szemeket kettévágjuk, a magot eltávolítjuk belőlük. A zöldbabot megtisztítjuk és sós vízben 5 percig pároljuk. A paradicsom héját lehúzzuk, magját kivesszük, húsát csíkokra vágjuk.
2. A fél vagy negyed diókkal együtt tálba tesszük, és óvatosan elvegyítjük az alapanyagokat.
3. A mártáshoz az olajat elkeverjük az ecettel, borral és szőlőlével, sóval, borssal, cukorral, Worcester mártással ízesítjük, végül hozzáadjuk a zöldborsot és a finomra aprított tárkonyt is. A salátára öntjük, összekeverjük, és 30 percre hűtőszekrénybe tesszük.