Édes csirke borban

Elkészítési idő: 95 perc Munkaidő: 20 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Édes csirke borban
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
100 dkg darabolt csirke
1 és ¼ dl száraz fehérbor
ízlés szerint bors
ízlés szerint

Elkészítés:

1. A csirkedarabokat sózzuk, borsozzuk, majd tűzálló tálba tesszük. Ráöntjük a sárgabarackkonzervet a levével együtt.

2. Felöntjük a borral és rászórjuk a levesport. Mintegy 15 percig állni hagyjuk.

3. Előmelegített, 190 fokos sütőben 55-60 percig sütjük. Időnként ellenőrizzük, ha szükséges, vizet vagy bort öntünk alá.

Ezzel a fogással alig van munka, ráadásul jó előre elkészíthető.
Száraz fehérbort kínáljunk hozzá.
Édes csirke borban
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1804 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Világkonyha
Világkonyha
(Kossuth Kiadó, 2008)

A több mint 600 ételreceptet tartalmazó praktikus könyv segítségével a sütés-főzés már nem is lehetne egyszerűbb és sikerrel kecsegtetőbb. A nemzetközi konyha klasszikusai: az olasz spagetti pestóval, a latin-amerikai guacamole, a... bővebben...
Édes csirke borban
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Világkonyha
Világkonyha
(Kossuth Kiadó, 2008)

A több mint 600 ételreceptet tartalmazó praktikus könyv segítségével a sütés-főzés már nem is lehetne egyszerűbb és sikerrel kecsegtetőbb. A nemzetközi konyha klasszikusai: az olasz spagetti pestóval, a latin-amerikai guacamole, a... bővebben...
twitter