Ropogós tengeri falatok

Elkészítési idő: 45 perc Munkaidő: 20 perc könnyen elkészíthető drága
Ropogós tengeri falatok
Adag: 4-6 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
45 dkg tisztított, karikára vágott kalmár
45 dkg garnélarák
30 dkg naphalfilé
30 dkg liszt
ízlés szerint
A díszítéshez:
1 db cikkekre vágott citrom
A sütéshez:
igény szerint olaj

Elkészítés:

1. A kalmár törzsét karikára vágjuk, a csápokat egyben kiemeljük. A halfilét csíkokra vágjuk.

2. A kalmárgyűrűt, a csápokat, a halcsíkokat és a rákot egyenként lisztbe forgatjuk. Bő, forró olajban aranysárgára sütjük.

3. Itatósra szedve a felesleges zsiradékot lecsöpögtetjük, majd sózzuk. Citromgerezdekkel díszítjük.

Ropogós tengeri falatok
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1468 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Világkonyha
Világkonyha
(Kossuth Kiadó, 2008)

A több mint 600 ételreceptet tartalmazó praktikus könyv segítségével a sütés-főzés már nem is lehetne egyszerűbb és sikerrel kecsegtetőbb. A nemzetközi konyha klasszikusai: az olasz spagetti pestóval, a latin-amerikai guacamole, a... bővebben...
Ropogós tengeri falatok
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Világkonyha
Világkonyha
(Kossuth Kiadó, 2008)

A több mint 600 ételreceptet tartalmazó praktikus könyv segítségével a sütés-főzés már nem is lehetne egyszerűbb és sikerrel kecsegtetőbb. A nemzetközi konyha klasszikusai: az olasz spagetti pestóval, a latin-amerikai guacamole, a... bővebben...
google+