Rántotta mexikói módra

Elkészítési idő: 20 perc Munkaidő: 10 perc könnyen elkészíthető olcsó
Rántotta mexikói módra
Adag: 8 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
18 db felvert tojás
60 dkg főtt vesebab
1 csokor apróra vágott korianderzöld
1 fej kockára vágott hagyma
2 kisebb apróra vágott zöld chilipaprika
1 dl olívaolaj
ízlés szerint

Elkészítés:

1. A felvert tojást összekeverjük a kockára vágott hagymával, az apróra vágott chilivel és korianderlevéllel, kevés sóval.

2. Az olajat nagy serpenyőben megforrósítjuk.

3. Beleöntjük a tojásmasszát, majd gyakran kevergetve megsütjük.

4. A megmelegített babot tálon szétterítjük, és a közepére halmozzuk a rántottát.

Rántotta mexikói módra
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 2260 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Világkonyha
Világkonyha
(Kossuth Kiadó, 2008)

A több mint 600 ételreceptet tartalmazó praktikus könyv segítségével a sütés-főzés már nem is lehetne egyszerűbb és sikerrel kecsegtetőbb. A nemzetközi konyha klasszikusai: az olasz spagetti pestóval, a latin-amerikai guacamole, a... bővebben...
Rántotta mexikói módra
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Világkonyha
Világkonyha
(Kossuth Kiadó, 2008)

A több mint 600 ételreceptet tartalmazó praktikus könyv segítségével a sütés-főzés már nem is lehetne egyszerűbb és sikerrel kecsegtetőbb. A nemzetközi konyha klasszikusai: az olasz spagetti pestóval, a latin-amerikai guacamole, a... bővebben...
szólj hozzá, értékelj