Édes-savanyú mártás

Elkészítési idő: 15 perc Munkaidő: 15 perc könnyen elkészíthető olcsó
Édes-savanyú mártás
Eszközök: lábas, tűzhely
Eljárások: beforralás, kikeverés
Adag: 1 adag (0.38 liter)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
1 és ¼ dl almaecet
2 és fél dl víz
dl paradicsomlé
1 kiskanál csirkehúslevespor

Elkészítés:

A hozzávalókat összekeverjük (1. kép), és addig forraljuk, amíg kissé be nem sűrűsödött (2. kép).

Édes-savanyú mártás Édes-savanyú mártás
A mártást zamatosabbá tehetjük, ha 2 evőkanál összevagdalt ananászbefőttet, 2 kiskanál gyömbérport, 1 kiskanál kínai savanyúságot és fél kiskanál durvára tört borsot is hozzáadunk.
A tavaszi tekercshez, a rákkal készült pirítóshoz mindig adjuk ezt a mártást.
Édes-savanyú mártás
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 2689 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Kínai ízek Kínai ízek
(Vince Kiadó, 1998)

Test és lélek harmóniája- ennek megteremtéséhez járul hozzá az évezredes hagyományokkal rendelkező kínai konyha, mely a különféle ízek édes, sós, savanyú, erős- sorrendjének váltogatására vagy éppen elegyítésére épít.... bővebben...
Édes-savanyú mártás
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Kínai ízek Kínai ízek
(Vince Kiadó, 1998)

Test és lélek harmóniája- ennek megteremtéséhez járul hozzá az évezredes hagyományokkal rendelkező kínai konyha, mely a különféle ízek édes, sós, savanyú, erős- sorrendjének váltogatására vagy éppen elegyítésére épít.... bővebben...
könyvek