Hal gombával és spárgával

Elkészítési idő: 45 perc Munkaidő: 35 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Hal gombával és spárgával
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
20 dkg darabolt spárga
50 dkg tonhal
1 doboz konzerv gomba
2 szál szeletelt újhagyma
1 evőkanál olaj
1 evőkanál gyömbérpor
2 evőkanál szeletelt mandula
1 és ¼ dl víz

Elkészítés:

1. A halszeleteket alufóliára fektetjük.

2. Az újhagymát 4 cm-es darabokra szeljük.

3. A wokban a hagymát, a mandulát és a gombát gyömbérrel megszórva fél percig sütjük (1. kép).

4. A vízzel simára kevert keményítőt meg az osztrigamártást beleöntjük (2. kép), a leveskockát belemorzsoljuk, és kevergetve besűrítjük. A tűzről lehúzva a spárgát is beleforgatjuk.

5. A zöldségragut a halra kanalazzuk (3. kép), és a fóliába csomagoljuk. A kis csomagokat a gőzölőbe rakjuk (4. kép), és lefedve a halat kb. 10 perc alatt puhára gőzöljük.

Hal gombával és spárgával Hal gombával és spárgával Hal gombával és spárgával Hal gombával és spárgával
Hal gombával és spárgával
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1192 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Kínai ízek Kínai ízek
(Vince Kiadó, 1998)

Test és lélek harmóniája- ennek megteremtéséhez járul hozzá az évezredes hagyományokkal rendelkező kínai konyha, mely a különféle ízek édes, sós, savanyú, erős- sorrendjének váltogatására vagy éppen elegyítésére épít.... bővebben...
Hal gombával és spárgával
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Kínai ízek Kínai ízek
(Vince Kiadó, 1998)

Test és lélek harmóniája- ennek megteremtéséhez járul hozzá az évezredes hagyományokkal rendelkező kínai konyha, mely a különféle ízek édes, sós, savanyú, erős- sorrendjének váltogatására vagy éppen elegyítésére épít.... bővebben...
könyvek