Salátás penne

| Salátás penne receptek
Elkészítési idő: 20 perc Munkaidő: 10 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Salátás penne
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
3 fej paradicsom
50 dkg penne
5 dkg reszelt pecorino sajt
10 dkg vaj
ízlés szerint bors
ízlés szerint
A tálaláshoz:
igény szerint frissen reszelt parmezán sajt

Elkészítés:

1. Nagy fazék, forrásban lévő, sós vízben éppen csak puhára (al dente) főzzük a tésztát.

2. Leszűrjük, és visszatesszük a főzőedénybe, hozzáadjuk a vajat, és lassú tűzön 2 percig kevergetjük.

3. Hozzáadjuk a nagyobb darabokra vágott salátát és a felaprított paradicsomot. Kissé megpároljuk, hogy a saláta megfonnyadjon.

4. Hozzákeverjük a pecorino sajtot, és ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. Frissen reszelt parmezán sajttal meghintve tálaljuk.

Salátás penne
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1420 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Nélkülözhetetlen tésztakönyv Nélkülözhetetlen tésztakönyv
(Vince Kiadó, 2004)

A legtöbb ember sok más ételféleségnél többre tart egy tál finom tésztát. Az olaszok például el sem tudják képzelni az életüket nélküle. Bármerre is vetődtek a világban, nélkülözhetetlen tésztáikat mindenhová vitték... bővebben...
Salátás penne
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Nélkülözhetetlen tésztakönyv Nélkülözhetetlen tésztakönyv
(Vince Kiadó, 2004)

A legtöbb ember sok más ételféleségnél többre tart egy tál finom tésztát. Az olaszok például el sem tudják képzelni az életüket nélküle. Bármerre is vetődtek a világban, nélkülözhetetlen tésztáikat mindenhová vitték... bővebben...
recepttár