Salátás penne
Tésztaételek | Salátás penne receptek
Elkészítési idő:
20 perc
Munkaidő: 10 perc
könnyen elkészíthető
átlagos ár



Adag: 4 főre
ízlés szerint bors
ízlés szerint só
A tálaláshoz:
igény szerint frissen reszelt parmezán sajt
Elkészítés:
1. Nagy fazék, forrásban lévő, sós vízben éppen csak puhára (al dente) főzzük a tésztát.
2. Leszűrjük, és visszatesszük a főzőedénybe, hozzáadjuk a vajat, és lassú tűzön 2 percig kevergetjük.
3. Hozzáadjuk a nagyobb darabokra vágott salátát és a felaprított paradicsomot. Kissé megpároljuk, hogy a saláta megfonnyadjon.
4. Hozzákeverjük a pecorino sajtot, és ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. Frissen reszelt parmezán sajttal meghintve tálaljuk.