Szardellapaszta

Anchoiade

Elkészítési idő: 15 perc Munkaidő: 15 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Szardellapaszta
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
10 dkg szardella
4 gerezd fokhagyma
1 evőkanál apróra vágott kapribogyó
másfél dl olívaolaj
1 evőkanál ecet
ízlés szerint bors
ízlés szerint

Elkészítés:

1. A szardellát vágjuk egészen apróra, a fokhagymát tisztítsuk meg és zúzzuk péppé.

2. Keverjük össze, adjuk hozzá a kapribogyót, kevés olívaolajat és ecetet ízesítsük sóval és borssal.

3. Tálaljuk pirítós kenyéren, nyers zöldségekkel, például karfiolrózsákkal, szeletelt sárgarépával, uborkával, gombával, paradicsommal, piros húsú paprikával vagy kis articsókaszívvel.

Aperitif mellé csodálatos falatkák. A szardellapaszta hűtőben, jól lezárt tartóban több napig is eláll.

Szardellapaszta
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 4004 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Provence
Provence
(Vince Kiadó, 2007)

A napfényes Provence régóta kedvelt úticélnak számít. Számtalan örömteli meglepetést tartogat ez a Mont Ventoux csúcsaitól a Cőte d'Azur-i sétányokig húzódó vidék: hogy hirtelenjében csak a marseille-i halpiacot, Jean-Marie... bővebben...
Szardellapaszta
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Provence
Provence
(Vince Kiadó, 2007)

A napfényes Provence régóta kedvelt úticélnak számít. Számtalan örömteli meglepetést tartogat ez a Mont Ventoux csúcsaitól a Cőte d'Azur-i sétányokig húzódó vidék: hogy hirtelenjében csak a marseille-i halpiacot, Jean-Marie... bővebben...
bevásárlólista