Hagymás kecskesajt drome-i módra

Cervelle de canut a la dromoise

Elkészítési idő: 15 perc Munkaidő: 10 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Hagymás kecskesajt drome-i módra
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
50 dkg friss, lágy kecskesajt
½ csokor metélőhagyma
1 gerezd fokhagyma
ízlés szerint bors
ízlés szerint
ízlés szerint dióolaj

Elkészítés:

1. A sajtot szűrőbe téve csepegtessük le, majd a robotgép habverőjével keverjük sima krémmé. Ízesítsük sóval és borssal.

2. Aprítsuk finomra a metélőhagymát és a fokhagymát, majd keverjük a krémbe pár csepp dióolajjal. Héjában főtt burgonyához kínáljuk.

Hagymás kecskesajt drome-i módra
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1307 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Provence
Provence
(Vince Kiadó, 2007)

A napfényes Provence régóta kedvelt úticélnak számít. Számtalan örömteli meglepetést tartogat ez a Mont Ventoux csúcsaitól a Cőte d'Azur-i sétányokig húzódó vidék: hogy hirtelenjében csak a marseille-i halpiacot, Jean-Marie... bővebben...
Hagymás kecskesajt drome-i módra
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Provence
Provence
(Vince Kiadó, 2007)

A napfényes Provence régóta kedvelt úticélnak számít. Számtalan örömteli meglepetést tartogat ez a Mont Ventoux csúcsaitól a Cőte d'Azur-i sétányokig húzódó vidék: hogy hirtelenjében csak a marseille-i halpiacot, Jean-Marie... bővebben...
bevásárlólista