Csirke sonkás paprikasalátával
Elkészítési idő:
35 perc
Munkaidő: 15 perc
könnyen elkészíthető
átlagos ár



Adag: 4 főre
vagy
A mártáshoz:
Elkészítés:
1. A húst félbevágjuk, a rostjaira merőlegesen bevagdossuk, és 1 evőkanál olajjal elkevert citromlével bedörzsöljük.
2. A paprikát a sonkával, az összevagdalt mandulával, a bazsalikommal és az olívával összekeverjük.
3. A mártáshoz a hozzávalókat csavaros üvegbe töltjük, és jól összerázzuk.
4. A húst a maradék olajon körös-körül alaposan megsütjük, közben a páclével kenegetjük. A végén átlósan felszeleteljük.
5. A pecsenyét forró tányérokra fektetjük, a paprikás keveréket ráhalmozzuk, és a mártással megöntözve melegen tálaljuk.