Borsos rák édesköménnyel
Tenger gyümölcsei | Édesköményes rákragu receptek , Fűszeres rákragu receptek
Elkészítési idő:
35 perc
Munkaidő: 25 perc
kis gyakorlattal elkészíthető
drága



Adag: 4 főre
Elkészítés:
1. A rákot megtisztítjuk, kierezzük, a farokrészt érintetlenül hagyjuk (1. kép).
2. Felforrósítjuk az olajat és a vajat, beletesszük a nyolcadokra vágott hagymát, édesköményt és a paprikacsíkokat (2. kép). Félpuhára főzzük.
3. Hozzáadjuk a fokhagymát, sózzuk, borsozzuk, és beletesszük a rákot (3. kép). Addig főzzük, amíg a rák rózsaszínű lesz.
4. Meglocsoljuk a brandyvel, belekeverjük a sűrített paradicsomot (4. kép), 1 percig pároljuk.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |