Borsos rák édesköménnyel

| Édesköményes rákragu receptek ,
Elkészítési idő: 35 perc Munkaidő: 25 perc kis gyakorlattal elkészíthető drága
Borsos rák édesköménnyel
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
3 teáskanál frissen őrölt fekete bors
150 dkg nyers garnélarák
3 dkg vaj
1 teáskanál
1 db csíkokra vágott piros húsú kaliforniai paprika
1 fej darabolt hagyma
2 gerezd zúzott fokhagyma
2 evőkanál brandy
1 evőkanál sűrített paradicsom
1 evőkanál olívaolaj

Elkészítés:

1. A rákot megtisztítjuk, kierezzük, a farokrészt érintetlenül hagyjuk (1. kép).

2. Felforrósítjuk az olajat és a vajat, beletesszük a nyolcadokra vágott hagymát, édesköményt és a paprikacsíkokat (2. kép). Félpuhára főzzük.

3. Hozzáadjuk a fokhagymát, sózzuk, borsozzuk, és beletesszük a rákot (3. kép). Addig főzzük, amíg a rák rózsaszínű lesz.

4. Meglocsoljuk a brandyvel, belekeverjük a sűrített paradicsomot (4. kép), 1 percig pároljuk.

Borsos rák édesköménnyel Borsos rák édesköménnyel Borsos rák édesköménnyel Borsos rák édesköménnyel
Borsos rák édesköménnyel
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1867 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Olasz ízek Olasz ízek
(Vince Kiadó, 2000)

Az olasz konyhát nem csak a mediterrán partok mentén kedvelik - sok olasz fogás méltán került be a nemzetközi szakszókincsbe: pasta, antipasto, pesto, risotto, salami, parmezan, pecorino. Az olasz konyha változatosságát a napsütötte... bővebben...
Borsos rák édesköménnyel
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Olasz ízek Olasz ízek
(Vince Kiadó, 2000)

Az olasz konyhát nem csak a mediterrán partok mentén kedvelik - sok olasz fogás méltán került be a nemzetközi szakszókincsbe: pasta, antipasto, pesto, risotto, salami, parmezan, pecorino. Az olasz konyha változatosságát a napsütötte... bővebben...
könyvek