Tejszínes őszibarackparfé

| Őszibarackparfé receptek
Elkészítési idő: 10 perc Munkaidő: 10 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Tejszínes őszibarackparfé
Adag: 4 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
1 kis doboz szűrt, összevágott őszibarackbefőtt
6 kiskanál őszibaracklikőr
2 dl habbá vert tejszín
2 evőkanál pirított, szeletelt mandula
1 csomag hidegen kikeverhető vaníliakrémpor
3 dl tej

Elkészítés:

1. A barackot a likőrrel meglocsolva 5 percig pihentetjük. A hidegen kikeverhető krémport a tejjel kikeverjük.

2. A fagylaltot 4 öblös pohárba osztjuk, és a gyümölcsöt meg a pudingot ráhalmozzuk.

3. Tejszínhabbal bevonjuk, és mandulával meghintve azonnal kínáljuk.

Még finomabb, ha friss őszibarackból készítjük. A sárga belű, nem túl puha barack a legjobb hozzá, amelyet egy percre forró vízbe mártunk, a héját lehúzzuk, majd félbevágva kimagozzuk. Cikkekre vágva rétegezzük a pohárba.
Tejszínes őszibarackparfé
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1558 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Túrótorták, krémek Túrótorták, krémek
(Vince Kiadó, 1998)

Fantasztikus látvány és ínycsiklandó ízek együtteséhez kínál e kötet számos ötletet. Túrótorták sütve és hűtve, könnyű krémek, dús habok és egyszerű parfék, melyek gazdagon koronázzák étkezéseinket, vagy akár édesen... bővebben...
Tejszínes őszibarackparfé
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Túrótorták, krémek Túrótorták, krémek
(Vince Kiadó, 1998)

Fantasztikus látvány és ínycsiklandó ízek együtteséhez kínál e kötet számos ötletet. Túrótorták sütve és hűtve, könnyű krémek, dús habok és egyszerű parfék, melyek gazdagon koronázzák étkezéseinket, vagy akár édesen... bővebben...
könyvek