Tutti frutti parfé

Elkészítési idő: több mint 2 óra Munkaidő: 25 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Tutti frutti parfé
Adag: 8 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
2 evőkanál cukrozott, összevagdalt meggy
10 dkg cukrozott, összevagdalt sárgabarack
1 szelet cukrozott, összevagdalt ananász
1 kiskanál mandulaaroma
1 evőkanál cukrozott, zöld mandula
ízlés szerint pirított, szeletelt mandula

Elkészítés:

1. Egy 14 x 21 cm-es püspökkenyérformát folpackkal kibélelünk. A megpuhult vaníliafagylalt felét a mandulaeszenciával elkeverjük, és a forma aljára simítjuk.

2. A megpuhult csokoládéfagylaltot kikeverjük, és a vaníliafagylaltra kenjük. 60 percre a fagyasztóba tesszük.

3. A maradék vaníliafagylaltot az összevagdalt cukrozott gyümölcsökkel és a mandulával összekeverjük, és a csokoládéfagylaltra simítjuk. Legalább 4 órára a fagyasztóba tesszük, majd tálra borítjuk. Felszeletelve tálaljuk.

Tutti frutti parfé
1 értékelés alapján:
1 2 3 4 5
(5)
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 2706 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Túrótorták, krémek Túrótorták, krémek
(Vince Kiadó, 1998)

Fantasztikus látvány és ínycsiklandó ízek együtteséhez kínál e kötet számos ötletet. Túrótorták sütve és hűtve, könnyű krémek, dús habok és egyszerű parfék, melyek gazdagon koronázzák étkezéseinket, vagy akár édesen... bővebben...
Tutti frutti parfé
1 értékelés alapján:
1 2 3 4 5
(5)
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Túrótorták, krémek Túrótorták, krémek
(Vince Kiadó, 1998)

Fantasztikus látvány és ínycsiklandó ízek együtteséhez kínál e kötet számos ötletet. Túrótorták sütve és hűtve, könnyű krémek, dús habok és egyszerű parfék, melyek gazdagon koronázzák étkezéseinket, vagy akár édesen... bővebben...
könyvek