Grillcsirkés tésztasaláta
Elkészítési idő:
30 perc
Munkaidő: 15 perc
könnyen elkészíthető
átlagos ár



Elkészítés:
1. A grillcsirkét kicsontozzuk, bőrét lehúzzuk, húsát vékony csíkokra vágjuk.
2. Nagy fazék, forrásban lévő, sós vízben éppen csak puhára (al dente) főzzük a penne tésztát, leszűrjük, és a tálalótálba tesszük.
3. Az ecetet elkeverjük az olajjal, és a még meleg tésztára öntjük.
4. Hozzáadjuk a felaprított csirkehúst, a félbevágott koktélparadicsomot, a bazsalikomot és az olajbogyót, és az egészet alaposan összekeverjük. Frissen őrölt fekete borssal meghintjük.
Ha főételként fogyasztjuk, akkor melegen tálaljuk, ha viszont különböző saláták egyike, akkor szobahőmérsékleten tegyük az asztalra.