Fehércsokoládé-tekercs

| , Málnás pavlova receptek
Elkészítési idő: 75 perc Munkaidő: 35 perc könnyen elkészíthető átlagos ár
Fehércsokoládé-tekercs
Adag: 6-8 főre
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
A töltelékhez:
13 dkg friss málna
13 dkg olvasztott fehér csokoládé
13 dkg áttört tehéntúró
2 dl tejföl

Elkészítés:

1. A sütőt 180 °C-ra bemelegítjük. Egy 25x30 cm-es forma alját és oldalait sütőpapírral kibéleljük.

2. A tojásfehérjékből kemény habot verünk, majd a cukrot apránként beleszórva addig verjük, amíg a cukor el nem olvadt. A formába simítjuk, és 10 percig sütjük, hogy halvány rózsaszínű, rugalmas legyen. Gyorsan, óvatosan a formából sütőpapírra borítjuk, kristálycukorral megszórjuk és kihűtjük.

3. A töltelékhez a túrót és a tejfölt habosra verjük, majd a kihűlt csokoládét belecsorgatva újra felverjük. Úgy simítjuk a tésztára, hogy 1 cm üres széle maradjon, és málnával megszórjuk. A papír segítségével óvatosan összegöngyöljük, és szorosan a megcukrozott papírba csomagolva jégbe hűtjük, hogy a töltelék kissé megkössön. Felszeletelve tálaljuk.

Fehércsokoládé-tekercs
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1398 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Túrótorták, krémek Túrótorták, krémek
(Vince Kiadó, 1998)

Fantasztikus látvány és ínycsiklandó ízek együtteséhez kínál e kötet számos ötletet. Túrótorták sütve és hűtve, könnyű krémek, dús habok és egyszerű parfék, melyek gazdagon koronázzák étkezéseinket, vagy akár édesen... bővebben...
Fehércsokoládé-tekercs
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Túrótorták, krémek Túrótorták, krémek
(Vince Kiadó, 1998)

Fantasztikus látvány és ínycsiklandó ízek együtteséhez kínál e kötet számos ötletet. Túrótorták sütve és hűtve, könnyű krémek, dús habok és egyszerű parfék, melyek gazdagon koronázzák étkezéseinket, vagy akár édesen... bővebben...
ételfotó