Tagliatelle tejszínes csirkemájjal



Elkészítés:
1. Nagy fazék, forrásban lévő, sós vízben éppen csak puhára (al dente) főzzük a tésztát. Leszűrjük, és visszatesszük a fazékba.
2. Amíg a tagliatelle fő, a csirkemájat lehártyázzuk, felszeleteljük. Nagy serpenyőben felforrósítjuk az olajat, hozzáadjuk a finomra vágott hagymát, a fokhagymát, és lassú tűzön, állandóan kevergetve puhára pároljuk.
3. A csirkemájat is a serpenyőbe tesszük, és óvatosan 2-3 percig pirítjuk. Felöntjük a tejszínnel, hozzáadjak a metélőhagymát, a mustárt, és ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. Felforraljuk, majd hozzáadjuk a két felvert tojást is, és nagyon gyorsan kevergetve összedolgozzuk.
4. Az elkészült mártást lehúzzuk a tűzről, a forró tésztára öntjük, és jól összekeverjük. Parmezán sajttal és kevés tépett metélőhagymával meghintve tálaljuk.