Sárgabarackos-mandulás halom

Elkészítési idő: több mint 2 óra Munkaidő: 25 perc kezdőknek átlagos ár
Sárgabarackos-mandulás halom
Eszközök: kés, keverőtál, lábas, tűzhely
Adag: 8-10 főre (24-28 darab)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
12 dkg durvára tört étcsokoládé
12 dkg apróra vágott aszalt sárgabarack
2 evőkanál méz
6 dkg hámozott, apróra vágott mandula

Elkészítés:

1. A csokoládét a mézzel együtt egy tálban gőz fölé helyezzük, és megolvasztjuk. Az olvadt csokoládéba beleszórjuk a sárgabarackot és a mandulát.

2. A keverékből teáskanállal minyonpapírokba kis halmokat teszünk. Az édességet 120-240 percen át pihentetjük, hogy a csokoládé megdermedjen.

Könnyebben meghámozható a mandula, ha leforrázzuk, majd 2-3 percig állni hagyjuk a vízben.
Sárgabarackos-mandulás halom
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 1182 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Csokoládé Csokoládé
(Vince Kiadó, 2008)

A csokoládérajongók tábora szerte a világon egyetért abban, hogy már maga a csokoládé szó is mágikusan hat az emberre. Nagy szerencsénkre se szeri, se szám a pompás ötleteknek, hogyan tehetjük csokoládéval még vonzóbbá a... bővebben...
Sárgabarackos-mandulás halom
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Csokoládé Csokoládé
(Vince Kiadó, 2008)

A csokoládérajongók tábora szerte a világon egyetért abban, hogy már maga a csokoládé szó is mágikusan hat az emberre. Nagy szerencsénkre se szeri, se szám a pompás ötleteknek, hogyan tehetjük csokoládéval még vonzóbbá a... bővebben...
facebook