Diós csokoládéhalom

Elkészítési idő: 100 perc Munkaidő: 40 perc kezdőknek átlagos ár
Diós csokoládéhalom
Adag: 8-10 főre (30 darab)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
10 dkg apróra vágott makadámdió
vagy
10 dkg apróra vágott dió
vagy
10 dkg apróra vágott brazil dió
10 dkg graham keksz
3 dkg apróra vágott kandírozott gyömbér

Elkészítés:

1. Egy tepsire sütőpapírt terítünk. A darabokra tört fehér csokoládét egy nagy tálban gőz fölött megolvasztjuk.

2. Az apró darabokra tördelt kekszet és a kandírozott gyömbért beleszórjuk a megolvasztott csokoládéba.

3. A csokoládéból púpozott teáskanálnyi halmocskákat teszünk az előkészített sütőlemezre. Ha a csokoládé megdermedt, a halmocskákat levesszük a sütőpapírról.

4. Az étcsokoládét megolvasztjuk, és hagyjuk kissé kihűlni. Egyenként belemártjuk a halmokat, a felesleget lecsepegtetjük róluk. A megmártott darabokat visszatesszük a sütőlemezre, és hagyjuk megszilárdulni a bevonatot.

Diós csokoládéhalom
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
Ezt a receptet  alkalommal készítették el
Ezt a receptet 2185 alkalommal tekintették meg
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
A recept forrása
Csokoládé Csokoládé
(Vince Kiadó, 2008)

A csokoládérajongók tábora szerte a világon egyetért abban, hogy már maga a csokoládé szó is mágikusan hat az emberre. Nagy szerencsénkre se szeri, se szám a pompás ötleteknek, hogyan tehetjük csokoládéval még vonzóbbá a... bővebben...
Diós csokoládéhalom
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Recepttáramba teszem
A funkció használatához jelentkezz be!
Bevásárlólistát készítek Kinyomtatom Elküldöm levélben
Neved:
E-mail címed:
Címzett e-mail címe:
Töltsd ki a mezőket!
A recept forrása
Csokoládé Csokoládé
(Vince Kiadó, 2008)

A csokoládérajongók tábora szerte a világon egyetért abban, hogy már maga a csokoládé szó is mágikusan hat az emberre. Nagy szerencsénkre se szeri, se szám a pompás ötleteknek, hogyan tehetjük csokoládéval még vonzóbbá a... bővebben...
szótár